top of page

FACADEISOLERING & FACADERENOVERING I SILKEBORG & OMEGN

Skaller malingen af boligens facade? Kommer der revner i fundamentet? Ønsker du at energioptimere din bolig? – Så er en facaderenovering og en facadeisolering måske den helt rette løsning til din bolig.

INDEN FOR FACADERENOVERING UDFØRER VI BLANDT ANDET:

  • Facaderenovering fra top til tå

  • Reparation af skader på facaden

  • Pudsning af facaden

  • Udvendig facadeisolering​

Vi udfører facaderenovering såvel som facadeisolering på alle typer boliger og bygninger i Silkeborg og resten af Midtjylland, hvad enten der er tale om villaer, institutioner eller virksomheder.​

FÅ EN NY BOLIG MED EN FACADEISOLERING

Enhver gammel bolig med en slidt facade kan komme til at se ud som ny med en facaderenovering, og du kan få lige præcis det udtryk, du ønsker, og som matcher boligens stil. Med en renovering af facaden er det nemlig muligt at pudse muren op og dække murstensfacaden eller omvendt.
Ved en pudsning af facaden i forbindelse med en facaderenovering og en facadeisolering er det ligeledes muligt at vælge flere forskellige farver.

FACADEISOLERING FORMINDSKER VARMEREGNINGEN

Når vi udfører en facadeisolering i forbindelse med en facaderenovering får boligen ikke blot et helt nyt udseende.

 

En renovering og isolering øger også husets værdi, formindsker varmeregningen og giver et bedre og sundere indeklima.​

Vi har mange års erfaring i branchen, så kontakt Murermester Michael Godskesen på telefon 41 67 86 68, hvis du ønsker en høj kvalitet på din facadeisolering og facaderenovering.

Tak! Beskeden blev sendt.

bottom of page