top of page

GULVARBEJDE – VI SØRGER FOR EN HOLDBAR & SLIDSTÆRK LØSNING

Er gulvene slidte og trænger til modernisering, så kan Muremester Michael Godskesen hjælpe.​

KLINKER TIL ALLE TYPER KUNDER

Vi har mange års erfaring inden for gulvarbejde, hvad enten der er tale om klinker i køkkenet og bryggerset, kælderen eller andet sted i boligen.
Vi udfører gulvarbejde for både private kunder såvel som erhvervskunder, og vi kan levere og lægge alle typer gulve med slidstærke og smukke klinker.

GULVARBEJDE EFTER DINE BEHOV

Vores trægulve og klinker er alle i højeste kvalitet, og vi udfører professionelt og holdbart gulvarbejde med smukke løsninger og flotte detaljer. Vi kan være behjælpelige med at fjerne de gamle gulve, ligesom vi først efterlader opgaven, når vi er sikre på, at du er helt tilfreds med det endelige resultat.
Vi kan også tilbyde en faglig og professionel rådgivning, hvis du ikke er sikker på, hvilke klinketyper der bedst vil egne sig til lige præcis dine gulve. Vi kan vejlede i de forskellige materialer og deres slidstyrke og give vores bud på den bedste løsning, så du er garanteret et gulvarbejde, der matcher lige præcis dine ønsker og behov.

GODE PRISER PÅ GULVARBEJDE

Med os som din professionelle samarbejdspartner, er du garanteret et gulvarbejde, hvor kvaliteten er i top, og resultatet er smukt.​

Vores medarbejdere kører til opgaver og udfører gulvarbejde for alle typer kunder i Silkeborg og resten af Midtjylland. Kontakt os gerne på telefon 41 67 86 68, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på gulvarbejde.

Tak! Beskeden blev sendt.

bottom of page